Ο ήλιος και η θάλασσα στα πόδια σας

by Christos Pantazis

Αυτό το υπέροχο νησί είναι το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά, αρκετά μεγάλο για να έχει μια ποικιλία από διαθέσεις και χαρακτήρες. Η Ανατολική Κρήτη είναι η πιο ήσυχη πλευρά του νησιού. Υπάρχουν πολύ λιγότεροι τουρίστες εδώ και πολύ πιο απροσδιόριστη και όμορφη φύση – συμπεριλαμβανομένης του απέραντου Σητειακού Γεώπαρκου.

Ο ήλιος

Το λαμπρό φως της Ελλάδας είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο. Ο ήλιος υπήρξε αντικείμενο σεβασμού, εορτασμού και μύθου από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας, τα υπολείμματα των οποίων βλέπουμε ακόμα και σήμερα. Το καλοκαίρι, η Ελλάδα είναι ευλογημένη με ώρες και ώρες ήλιου. Έτσι, το θερινό ηλιοστάσιο – η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου – περνά συχνά χωρίς ειδική ειδοποίηση.

Η θάλασσα

Χαλαρώνετε στην παραλία των ονείρων σας. Όμως όχι σε καμία παραλία. Αυτός είναι γεμάτος χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού. Μεταβείτε σε μια διάσημη παραλία, όπως το Βάι – το μεγαλύτερο φοινικόδασος στην Ευρώπη. Ή βγείτε μόνος σας για να βρείτε μια ερημική παραλία – αυτό το άγριο μέρος του νησιού επιβραβεύει τους εξερευνητές – για μια ιδιωτική εμπειρία ηλιοβασιλέματος.

Kafe Cafe

Εδώ στο Kafe Cafe, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα ελληνικά προνόμια. Χαλαρώστε κάτω από τον έντονο ήλιο, απολαμβάνοντας ένα από τα ποιοτικά ποτά και λιχουδιές μας, απολαμβάνοντας τον μαγευτικό, ατελείωτο μπλε ορίζοντα της θάλασσας.

You may also like